Profile decorative ORAC

Decoratiuni ORAC DECOR

ORAC DECOR este producator de ornamente si decoratiuni arhitecturale , profile care conduc arta europeana. Cu peste 40 ani de experienta, compania creeaza produse de înalta calitate, durabile, usoare si usor de instalat.
Decoratiunile ORAC Decor sunt fabricate din polimeri de înaltă calitate , care combină puterea , funcționalitatea șiDecoratiuni Orac Decor caracteristicile de calitate ale materialelor sintetice , cu aspect de lemn sau ipsos .

In general , ornamentele noastre funcționale și decorative consolideaza identitatea pe care orice fan al decorului interior il doreste .

Bine ați venit în lumea plina de inspiratie a decoratiunilor Orac DECOR .

Noi oferim solutii moderne , de calitate, care sunt atat funcționale si decorative pentru a se potrivi fiecarui proiect. Elementele noastre au darul de a aduce la viață ceea ce este plat și gol .  Din catalogul decoratiunilor Orac DECOR enumeram : plansee , plinte , cornise , elemente de iluminat indirecte , pilastri , coloane , rozete , etc.

 Toate produsele vin cu o bază de grund pentru a obține rezultate optime la colorare si pot fi usor instalat cu silicoane puse la dispozitie tot de catre Orac Decor .

Colectii decoratiuni ORAC Decor :Decoratiunile ORAC Decor se bazeaza pe următoarele valori :

  • calitate : Am ales întotdeauna produse de calitate și de a folosi cele mai bune materiale posibile pentru fiecare aplicație în parte.
  • inovație : Scopul nostru este de a dezvolta cele mai bune concepte pentru tine, desene inspirate și aplicații noi.
  • tehnologie : Suntem specializati in materiale sintetice pentru sectorul de decoratiuni de peste 40 de ani. Noi folosim întotdeauna cea mai bună tehnologie și cea mai inovatoare.
  • mediu : Toate produsele ORAC Decor Basixx si ORAC Decor Axxent pot fi reciclate. O mare parte din tehnologiile pe care le utilizează provine din surse regenerabile.

Mergi la :  Orac DECOR LUXXUS | Orac Decor AXXENT | Orac Decor BASIXX

Solicita consultanta profile Orac DECOR … | Catalog produse Orac DECOR

@ Exclusive Decor Concept | Decoratiuni ORAC Decor