Jaluzele

Jaluzele verticale | Jaluzele orizontale | Jaluzele | Sisteme umbrire | Decoratiuni interioare
Sistemele de umbrire clasice, ca cel jaluzele verticale sau jaluzele orizontale , pot fi cele care sa acopere nevoia de intimitate pe care o simti in confortul casei tale, ferit de privirile indiscrete

JALUZELE VERTICALE

Deja intrate pe deplin in casele oamenilor, caracterizate de multi ca fiind de factura moderna, de unii clasica, putem spune ca acest tip de jaluzele verticale satisface pe deplin pretentiile si gusturile marii majoritati a utilizatorilor.

Directionand lumina prin manevrarea lor la un unghi de 180° face ca sistemul de jaluzele verticale sa fie deosebit de folositor pe tot parcursul zilei in special in institutii, birouri, spitale , unde lumina puternica din timpul zilei poate deranja activitatea curenta . Acasa , sistemul de jaluzele verticale ne protejeaza mobila de razele puternice ale soarelui, ne asigura intimitatea atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, dar cel mai important lucru este ca ne decoreaza interiorul placut, ieftin si functional.

Jaluzelele Verticale sunt accesibile intr-o varietate mare de modele si culori, putand acoperii suprafete vitrate foarte mari, pot fi echipate cu materiale care filtreaza lumina mai putin sau mai mult in functie de dorinta, cu deschideri multiple in functie de particularitatile specifice locului .

Jaluzelele verticale se gasesc într-o gama foarte variata de modele si culori, putând fi folosite cu succes în decoratiuni interioare, dand o nota eleganta si distinsa si avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati.

Materialele folosite de noi pentru jaluzele verticale sunt de cea mai buna calitate. Lamelele textile sunt impregnate cu rasini poliuretanice ceea ce le asigura tinuta si o durabilitate sporita, efecte antistatice, buna stabilitate termica si cromatica, lavabilitate manuala. Lamelele jaluzelelor verticale sunt tratate antistatic, jaluzelele verticale sunt lavabile in diverse tipuri de tesaturi si culori. Jaluzelele pot fi confectionate din material translucid sau opac cu indice de transparenta 0. Culorile jaluzelelor au stabilitate la spalat si rezista la expuneri prelungite la lumina solara intensa si caldura.

Avantaje jaluzele verticale :
- permit controlarea cu usurinta a intensitatii luminii pe durata zilei si pot fi realizate cu diferite sisteme de manevrare;
- au posibilitatati multiple de montare;
- se pot monta pe plafon casetat, rigips, lemn, beton;
- se pot monta inclusiv pe plafon inclinat;
- asigura adaptarea la cerintele clientului;
- dimensiunile la care jaluzelele se executa sunt exact cele de care aveti nevoie;
- toate materialele sunt conforme cu standardele europene de calitate.

JALUZELE ORIZONTALE

Jaluzelele orizontale sau storurile venetiene sunt una dintre cele mai eficiente moduri de a controla intensitatea luminii.
Jaluzelele orizontale (storurile venetiene) prezinta un interes ridicat pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, asigurand persoanele din incapere de privirile nedorite.

Jaluzelele orizontale cu lamele de 25 mm sunt produse din aluminiu eloxat de import, de o calitate exceptionala ce asigura un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.
Optional se adauga un sistem de ghidare pentru a limita miscarile nedorite a jaluzelei in momentul manevrarii ferestrei in special cand aceasta este deschisa oscilobatant . Jaluzelele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal si de blocare in plan vertical care permite ridicarea jaluzelelor pâna la nivelul dorit.
Produsele au in componenta lor cele mai groase lamele existente pe piata romaneasca acestea fiind protejate impotriva coroziunii . Garnisa este din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic si este disponibila in culori similare cu lamelele .