Rolete textile

Rolete textile

Roletele textile reflecta pasiunea proprietarilor pentru lucrurile elegante si pline de rafinament. Acestea adauga un strop de personalitate interiorului, conferindu-i un aspect deosebit de placut, combinand armonios avantajele practice cu cele estetice .

Roletele textile detin cateva caracteristici semnificative :
- dau o nota de eleganta deosebita designului interior contribuind semnificativ la infrumusetarea spatiului;
- roletele se pot folosi atat pentru uz rezidential cat si pentru spatii office. Insa indiferent de spatiu, roletele vor indeplini cu succes functia de protectie si decor elegant;
-asigura umbra in casa in timpul verilor toride precum si intimitate. Astfel, caminul dumneavostra va fi in permanenta protejat;
-roletele pot fi semitransparente;
-in ultimul timp au aparut materialele opace 100% precum si materialele reflexive. Aceste materiale vor conferi o protectie maxima impotriva razelor de soare;
-la alegere , roletele pot fi dotate cu ghidaje laterale din aluminiu.

In consecinta, roletele sunt folosite cu succes in decoratiuni interioare, dau o nota eleganta, protejeaza impotriva razelor solare si asigura discretia necesara oricarei activitati.
Inovatia acestora consta in mecanismul de franare care face posibila oprirea roletei in orice pozitie. Acest aspect permite reglarea accesului cantitatii de lumina in camera.
Modul de actionare al roletei este cu snur cu bile .
Cel mai des folosit material la fabricarea roletelor este poliesterul.
Roletele textile contribuie la crearea unui camin confortabil.
Juxtapunerea de texturi si lumina va creea un ambient special.

Va punem la dispozitie o variata gama de modele si tipuri de rolete, definite in functie de tipul de material, tipul de actionare si modalitatile de montaj. Gama variata de materiale textile pe care o punem la dispozitie cuprinde culori ce le fac perfect adaptabile oricarui camin dar si spatiilor de birouri.
In functie de tipul de geam pe care il aveti si designul locuintei dumneavoastra roletele textile pot fi montate pe tamplarie de PVC sau lemn, in interiorul sau deasupra glafului, in tavan.

Roletele textile prezinta trei mari avantaje :
- protectie solara prin folosirea unui material textil semitransparent
- filtrarea luminii folosind materialele de tip screen
- obturare completa prin folosirea materialelor de tip black-out

Roletele textile reprezinta o idee simpla dar care are un efect uimitor datorita largii palete de materiale, culori si diferitele tipuri de manevrare pe care le puteti alege.

Atmosfera din cadrul caminului dumneavoastra are o importanta majora. De aceea, va recomandam sa optati pentru solutiile de rolete textile, care prin varietatea de culori si modele va garanteaza obtinerea unui stil inconfundabil.