Tapet

Tapet Arte | Tapet Omexco | Tapet Belgia

  Folosit încă din secolul XV, tapetul oferă posibilități nelimitate pentru amenajarile interioare indiferent de stil . Disponibil în diverse modele și materiale, tapetul trebuie ales cu grijă în funcție de destinația spațiului unde va fi montat.
      Pentru a beneficia de avantajele utilizării tapetului în locuința dumneavoastră vă oferim cosultanță în alegerea tapetului precum și servicii profesionale de montaj.

Arte , tapet pentru rafinamentul sublim.

Încă de la crearea sa din 1981, compania Arte a devenit cunoscută pentru pasiunea acerbă față de frumusețea tapetului. Tapetele Arte sunt variate în stil, de la interioarele clasice somptuoase până la avangardismul interioarelor minimaliste Arte oferă o varietate mare de produse rafinate ce satisfac orice gust.
Tapetele Arte crează comfort si eleganță . Ele reflectă gustul bun si rafinat al proprietarului, de aceea tapetele Arte se găsesc pe pereții imobilelor rezidențiale și ale proiectelor imobiliare din lumea întreagă.

Pe site-ul nostru, la sectiunea Tapet Arte găsiți cele mai noi colecții și informații despre produsele oferite.

Omexco . Calitate și Creativitate.

Când Omexco a fost creata în 1976, activitatea principală a companiei era exportul produselor pentru decorațiunile interioare de calitate înaltă din Belgia. In 1981 Omexco a început să producă propria linie de tapet.
Astăzi Omexco este compania ce stabilește tendințele pe piața tapetului de calitate înaltă.
La acest moment Omexco vinde aproximativ 30 de colecții în peste 70 de tări. Prin distribuitorii locali, tapetele Omexco se găsesc în cele mai luxoase hoteluri din lume, precum și în multe imobile rezidentiale ce se evidențiează prin eleganță și rafinament .

In cadrul sectiunii Tapet Omexco găsiți cele mai noi colecții și informatii despre produsele oferite.

Pentru rezultate excepționale și rezistență în timp un montaj profesional este necesar fiecărui tip de tapet în parte.

Echipa noastră de montaj are o experiență vasta în montajul tapetului, pornind de la modele din vinil până la cele mai pretentioase și fine modele de tapet textile. De-a lungul anilor am montat diverse modele de tapet provenind de la mai mulți producători printre care și cei de mai sus . Vă oferim o scurtă prezentare a acestora, precum și link-uri către site-urile lor pentru a admira unele dintre cele mai frumoase colecții de tapet. Odata ales un model, echipa noastră vă poate ajuta cu montajul acestuia precum și orice alte informații necesare.

@ Exclusive Decor Concept | Tapet