Plase insecte

Plase contra insectelor
Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de ţânţari, muşte sau alte insecte atunci când fereastra este deschisă .

Avantajele plaselor sunt:
-  protecţia maximă împotriva insectelor datorită plasei, ceea ce vă oferă un somn liniştit;
-  fiabilitate foarte bună, plasa fiind produsă din fibră de carbon, iar rama – din profil de aluminiu;
-  întreţinere simplă;
-  vizibilitate bună în afară;
-  schimb permanent de aer între interior şi exterior.

Din punct de vedere constructiv şi al designului se pot realiza:

NOU : PLASA INSECTE TIP PLISEE 

Plase împotriva insectelor – pe balamale sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevăzut cu balamale, permiţând deschiderea batantă în exteriorul geamului.
Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut. În sezonul rece, plasă tip cadru poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.

Plase împotriva insectelor - fixe sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prins la exteriorul tâmplăriei prin colţari. Plasă tip cadru fix poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.

Plase împotriva insectelor – rulou sunt construite cu caseta şi ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibră de carbon translucenta, neinflamabilă, rezistentă la intemperii şi acţiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare şi caseta sunt alb şi maro.
Acţionarea este facilitată de arcuri, ridicarea şi coborârea se fac astfel foarte uşor, prin tragerea şnurului de acţionare   ; plasa este prevăzută cu un mecanism împotriva ridicării accidentale ; pe timpul sezonului rece plasă poate fi păstrată / ridicată în casetă, nefiind astfel necesară îndepărtarea sa de la fereastră .