Servicii

Servicii de montaj si executie | Service si intretinere | Servicii in antrepriza

              Societate cu capital integral romanesc , EXCLUSIVE DECOR CONCEPT S.R.L   are o echipa tanara dar cu experienta de peste 7 ani in domeniul consultantei şi comercializarii de tâmplărie termoizolantă din PVC cu geam termopan .

             Principalul obiectiv este mentinerea unui cat mai bun raport de colaborare cu clientii firmei din punct de vedere calitate-pret al produselor si serviciilor oferite .

Companiile pe care le reprezentam sunt angajate in cercetare si dezvoltare. Acest proces continuu ofera sisteme inovatoare care garanteaza beneficiarilor siguranta . Multe teste de control au loc in mod constant . 

Serviciile noastre cuprind :

             Servicii de productie , montaj si executie
Tamplarie termoizolanta cu geam termopan , rulouri exterioare , usi glisante , automatizari porti , tapet si profile decorative , toate acestea si nu numai ,  realizate cu materiale de cea mai buna calitate – Germania , Belgia .

             Service si intretinere
Realizam  service si intretinere prin echipe specializate la lucrari de tamplarie pvc  , aluminiu , rulouri exterioare .

            Servicii in antrepriza
Preluam lucrari pe baza de parteneriat , pentru firme în cautare de subcontractori . Consultanta tehnica de specialitate .

Va stam la dispozitie oricand cu cele mai bune solutii tehnico-finaciare .

In cele din urma, produsele noastre au preturi competitive ( preturi de producator ), date de livrare scurte si servicii post vanzare eficiente .